Benefit gogotint allık



Herkese Merhabaa

Benefitin tint serisini artık bilmeyen yoktur. Serinin birbirinden güzel pek çok rengi mevcut. İnceleyeceğimiz ürün ise benefit gogotint tinted allık. 


  • Öncelikle paketlemesi bütün benefit ürünlerinde olduğu gibi çok güzel. Karton ambalıjı da ürün de oldukça şık. Bendeki ürün 6ml olan boyu. Fakat çok çok az kullanımı yeterli olduğundan uzun süre gideceğini tahmin ediyorum. 


  • Ürünün rengi her ne kadar kendi sitesinde parlak kiraz rengi olarak geçse de bence soğuk alt tonlu çok tatlı bir kırmızı pembe rengi. 



         





  • Sürümüne
    gelecek olursak yanaklarınıza bir kaç nokta koymanız yeterli oluyor çünkü fotoğraflardan da anlaşılacağı üzere ürün çok pigmentli,  fazla kaçırırsanız dağlar kızı heidi’ye dönmeniz kuvvetle muhtemel. Ancak kararında sürerseniz çok çok hoş duruyor. Sürdükten sonra ise hızlıca, bekletilmeden dağıtılması gerekiyor. Aksi halde dağıtmak oldukça zor oluyor. Dağıtıldığında çok doğal ve hoş bir renk veriyor. Ve kalıcılığı oldukça yüksek. Sürerken makyajı yerinden oynatmıyor. Pratik bir uygulama sağlıyor. Süngerle veya parmaklarınızla dağıtabiliyorsunuz


  • Aynı zamanda dudaklarda da kullanılabiliyor ki hafif kullanımda kalıcı ve doğal bir pembelik sağlıyor. 


  • Ürünün tek eksi yanı fiyatı. Güncel fiyatı 185₺. Sephoralardan ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar