Benefit hoola bronzer

Herkese yeniden merhabaa

Bugün inceleyeceğim ürün benefitin hoola bronzerı. Bronzerlar yaz aylarında sıkça kullandığımız ürünler. Peki hoola bronzer nasıl hangi ten rengine uygun? Sürümü kolay mı ? Yapısı güzel mi ? Renk tonu nasıl ? Fiyatına değer mi? Tek tek bakalım. 

  • İlk olarak benefit hoola’nın sürümü oldukça kolay. Ürünü dağıtmakta sorun yaşamıyorsunuz, bir kaç fırça darbesi ile ürün kolayca kendiliğinden dağılıyor. 

  • Ürünün renk tonu güzel bir sıcak kahve. Ancak benim gibi bembeyaz bir teniniz varsa bu ürün sizin için biraz koyu kalabilir. Esmer ve buğday tenlerde daha doğal dururken beyaz tende kendini daha fazla belli ediyor. Bu ürünün bir de hoola lite rengi var ki beyaz tende daha doğal ve homojen duracağını düşünüyorum. Ben ürünü bronzlaştığım zaman kullanmayı tercih ediyorum. 





  • Ürün kontür rengi olarak kullanılmaya kesinlikle uygun değil bence çünkü renginde belirgin bir turunculuk var. Bronzer olarak kullanımda rahatsız etmese de kontür olarak kullanıldığında belli olacaktır. 
 

  • Biterse bir daha alacağımı düşündüğüm bir ürün değil. Beyaz ten rengine çok uygun olmadığını ve turunculuk barındırdığı için. Ama yapısı ve sürümü güzel bir ürün 


Ürünün mini ve tam boyuna sephoralardan ulaşabilirsiniz


Yorumlar

Popüler Yayınlar